Απολαύστε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις όμορφες παραλίες σ' ενα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.
English Greek
Όνομα:
 
E-mail:
Εγγραφή: Διαγραφή:

Πώς θα έλθετε στην Πάρο

Υπάρχουν δυο τρόποι, με αεροπλάνο και με καράβι.

Με Αεροπλάνο
Μπορείτε να έρθετε στην Πάρο με τα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας από τον διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος (Πληροφορίες πρόσβασης στο Αεροδρόμιο).

Με Πλοίο
Η Πάρος είναι ναυτικός κόμβος συνδέεται καθημερινά με τον Πειραιά και την Ραφήνα, καθώς επίσης σχεδόν με όλα τα νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμος και Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων μπορείτε να βρείτε εδώ επίσης μπορείτε στην παραπάνω διεύθυνση να κλείσετε τα εισιτήρια σας on line. Στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις θα βρείτε πληροφορίες για Τηλέφωνα Λιμεναρχείου, Λιμενικές Αρχές, Ακτοπλοϊκές Εταιρείες, Πληροφοριές για το λιμάνι του Πειραία.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετάβαση σας στο νησί. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην κράτηση θέσεων σε πλοία και αεροπλάνα.

Όταν φτάσετε στο λιμάνι της Πάρου (Παροικία) ή στο αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε ταξί (κόστος περίπου 20 Ευρώ, διάρκεια διαδρομής 20 λεπτά) ή λεωφορείο (κόστος ανά άτομο 3 Ευρώ, διάρκεια διαδρομής 40 λεπτά) για το Πίσω Λιβάδι όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι.

 
 
Πίσω Λιβάδι 84400 Πάρος
Τηλ.: (22840) 41880 & 42225
Fax: (22840) 41891
e-mail: [email protected] www.hotelcorali.gr
 
2005 © Copyrigh Hotel Corali
Read Legal policy and Privacy policy
Αρχική  Τοποθεσία  Παροχές  Φωτογραφίες  Τιμοκατάλογος  Προσφορές  Κράτηση   Σύνδεσμοι